Lunchmeny v. 33

Lunchmeny v. 33

Veckans vegetariska

Vegetarisk pytt med mixbönor sötpotatis och rödbetor.

Måndag

Panerad fisk med västkustsallad, citron och dillkokt potatis.

Kalvbringa med rostade rotfrukter och ölsky.

Tisdag

Marinerad kyckling med rostad potatis, haricovert, dragon och timjansås.

Fiskgryta bouillabaisse med saffran, gult ris, vitlök och ruccola aioli.

Onsdag

Vinpocherad fisk med dill och gräslök, vitvinsås, kokt potatis och hyvlad broccoli.

Grillspjut med potatispuck, fetaostkräm, rödvinssås och grönsaksblandning.

Torsdag

Högrevsgryta med syltlök och champinjoner och ris.

Stektströmming med potatismos, skirat smör, pressgurka och lingon.

Fredag

”Åquvistarns” schnitzel, räkor, kapris och citron med hollandaisesås och klyftpotatis.

Bakad lax med basilika kall örtsås, kokt potatis grönsaker.