Lunchmeny v. 34

Lunchmeny v. 34

Veckans vegetariska

Quinoa pasta med spenat, tomater och vitlök, sojabönor.

Måndag

Fisk i tvärtom panering dill och citron créme fraiche bakad tomat.

Kycklinglår överbakad med mozzarella och basilika, soltorkad tomatkräm, basilikasås och rostad potatis.

Tisdag

Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis.

Stekt rödspätta meddansk remouladsås, citron och kokt potatis

Onsdag

Kålpudding med gräddsås kokt potatis och rårörda lingon.

Gremolatabakad torsk, vitvinsås, potatispuré och sockerärtor.

Torsdag

Rapsgrisrack med stektpotatis rödvinsås och syrade grönsaker.

Fiskgratäng med paprika, oroat, fänkål och purjolök, kokt potatis.

Fredag

Enchilada på kyckling ”fredagsmys” chili och vitlöksdipp sallad.

Krämig fiskgryta med vitlöksbröd.