Lunchmeny v. 40

Lunchmeny v. 40

Veckans vegetariska

Vegetarisk pytt med mixbönor sötpotatis, quorn och rödbetor.

Måndag

Panerad fisk med västkustsallad, citron och dillkokt potatis.

Kalvbringa med rostade rotfrukter och ölsky.

Tisdag

Raggmunk stekt fläsk och rårörda lingon.

Fiskgryta bouillabaisse med saffran, gult ris, vitlök och ruccola aioli.

Onsdag

Vinpocherad fisk med dill och gräslök, vitvinsås, kokt potatis och hyvlad broccoli.

Grillspjut med potatispuck, fetaostkräm, rödvinssås och grönsaksblandning.

Torsdag

Högrevsgryta med syltlök och champinjoner och ris.

Stekt strömming med potatismos, skirat smör, pressgurka och lingon.

Fredag

Schnitzel , räkor, kapris och citron med hollandaisesås och klyftpotatis.

Bakad lax med basilika kall örtsås, kokt potatis grönsaker.