Lunchmeny v. 41

Lunchmeny v. 41

Veckans vegetariska

Hallomistroganoff med bulgur och grönsaker.

Måndag

Fisk i tvärtom panering dill och citron créme fraiche bakad tomat.

Kycklinglår överbakad med mozzarella och basilika, solTorskad tomatkräm, basilikasås och rostad potatis.

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Stekt rödspätta med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.

Onsdag

Pytt i panna med stekt ägg.

Gremolatabakad torsk, vitvinsås, potatispuré och sockerärtor.

Torsdag

Svenska rapsgris racks med stektpotatis rödvinsås och syrade grönsaker.

Fiskgratäng med paprika, oroat, fänkål och purjolök, kokt potatis.

Fredag

Enchiladas på kyckling ”fredagsmys” chili och vitlöksdipp sallad.

Krämig fiskgryta med vitlöksbröd.