Ett vitt leende över bordet på restaurangen

Ska du gå på dejt och bjuda henne eller honom på restaurang? Vill du dessutom göra gott intryck? Det finns ett enkelt sätt – skaffa dig ett vackert vitt leende! Det finns inget som är mer attraktivt än ett ansikte med ett gnistrande vitt leende.

 

Attraktivt leende förlänger måltiden

 

Ett attraktivt leende skapar möjlighet även för en efterrätt i gott sällskap, vem vet, ni kanske blir kvar hela kvällen. Ett tips är att inte beställa mat som fastnar i tänderna, den ska helst vara mjuk och enkel att svälja. Det finns mycket läcker mat som faller inom den ramen, men frågan är hur man skaffar sig det där gnistrande leendet? Det är inte svårt, numera kan man enkelt och skonsamt använda tandblekning hemma – med ett utmärkt resultat!

 

Blek tänderna – bra för restaurangbesöken

Den bästa sajten för information om tandblekning är tandblekning.nu där man kan se vilka produkter som är bäst i test och vad de innehåller. Det som gör sajten så bra är att den samtidigt sätter hälsan främst och inte låter ämnen som är skadliga i produkterna passera. Detta är en trygg sajt att hämta sin information från och välja vilken tandblekningsprodukt du tror passar dig.

Om du exempelvis brukar avsluta restaurangmåltiden med kaffe är det perfekt att se över tonen på dina tänder. Kaffe är just en av de faktorer som färgar tänderna mest – i brunton, men med en tandblekning i bakfickan kan du äta och dricka på restaurang utan att tänka dig för.

Tandblekning – är det bra?

Tandblekningsmedlet tar bort missfärgningar från kaffe och liknande, och det är skonsamt. Antingen penslar du på en gel hemma eller så gör tandläkaren eller kliniken detta ganska snabbt. I egen regi tar det upp till 10-14 behandlingar att få det gnistrande vita leendet, men du når samma mål med båda metoderna. På tandblekning.nu kan du få mer information om det mesta inom tandblekning. Idag är tandblekning, skonsamt, vanligt och okomplicerat – med år av erfarenhet bakom sig. Numera kan du som sagt utföra detta hemma, och oavsett vilket blekningsmedel du väljer har EU lagstadgat om innehållet för att det ska vara tryggt.

UV-lampa är en behandlingsmetod på klinik som gör att processen går fortare och det blir en intensiv effekt när UV-ljuset träffar tandblekningsmedlet.

Gör produktvalen på tandblekning.nu

Produkterna fräter inte på dina tänder, dessa innehåller max 0,1 % peroxid vilket EU:s regler har fastlagt. Men det finns även produkter helt utan. Du får också en bra jämförelse mellan olika märken på sajten. Produkterna för tandblekning hemma har blivit så bra med åren att resultatet kan mäta sig med professionell tandblekning på klinik. Det tar bara något längre tid, vilket visat sig inte vara något problem för de flesta.