Bästa restaurangerna i Ystad

Om du har dålig koll på utbudet av restauranger i Ystad, eller har vägarna förbi, så listas här nedan de bästa restaurangerna i staden – från det litet dyrare alternativet till billigare hak. Ingen av dessa kommer att göra dig besviken!

Villa Strandvägen

Villa Strandvägen är ett hotell med restaurang som åtnjuter bästa läge. Bara ett stenkast från hotellet ligger havet, så varför inte ta en promenad där innan du avnjuter en god middag i deras fantastiska restaurang? För att få plats på restaurangen så måste du boka bord och deras inriktning gällande mat är det traditionella köket med en modern twist. Väl där kan du njuta av en femrätters middag och det går att välja emellan gourmetmat och gourmetpaket. Om du stannar lite längre i Ystad eller bara vill ha en semester hemmavid så rekommenderas du att boka ett av deras smakfullt inredda hotellrum. På hotellet finns även tillgång till spaavdelning och träningslokaler – vad mer kan en önska?

Restaurang Marinan

På Segelgatan 11 i Ystad ligger den mycket trevliga och uppskattade restaurangen Restaurang Marinan. Här äter du riktigt god mat och har utsikt över havet och klipporna. Med uteservering under vår, sommar och tidig höst så kan du både njuta av fantastisk mat och vågornas brus. Om du drömmer om att ha en restaurang likt Restaurang Marinan så kan Qred.com hjälpa dig att förverkliga dina drömmar med hjälp av deras fördelaktiga företagslån. Menyn på Restaurang Marinanbestår av mestadels fisk, kött och tapas och dryckessortimentet är stort men väl utvalt. Det finns även en meny anpassad för de minsta i sällskapet. Bokar bord gör du genom att ringa till restaurangen; kontaktuppgifter finns på Restaurang Marinans hemsida.

Restaurang & Pub Upp eller Ner

Om du är sugen på både restaurang och pub är restaurangen Upp eller Ner väl värd ett besök. På restaurang och pub Upp eller Ner består menyn av grillat, fisk och burgare. De erbjuder lunchmeny och kvällsmeny men också take away. Inte nog med det så har de en meny anpassad för barn vilket är ett stort plus. Dryckesmenyn består av alkohol och öl från det lokala och microbryggerier men även nya, roliga drycker på marknaden. Upp eller Ner bjuder på olika evenemang och är det perfekta stället att gå till om man vill ha både restaurang- och pubkänslan.

Maltes Mackor

Maltes mackor är en mycket populär restaurang i Ystad och det är inte svårt att nämna flera anledningar till dess popularitet. Med stora, goda mackor och med variation sätter de ribban högt för hur en riktig macka ska vara! Varför inte avnjuta en Chevre- och Honungsmacka eller en macka med Salami och Avokadosalsa? Utbudet är stort och det är mycket prisvärt. Det sägs även att de har Ystads godaste kopp kaffe, så kika in om du har vägarna förbi!